1395/11/2 شنبه پیام تسلیت سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین به مناسبت شهادت جمعی از آتش نشانان در حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو دکتر جواد جواهری در پیامی حادثه تاسف بار از دست دادن آتش نشانان فداکار را تسلیت گفت.در بخشی از این پیام آمده است :

حادثه تلخ و غم انگیز آتش‌سوزی و فروریختن ساختمان تجاری پلاسکو تهران که منجر به جان باختن و مصدومیت تعدادی از آتش‌نشانان شجاع و فداکار و جمعی از مردم عزیزمان شد موجب تأثر و اندوه فراوان و در عین حال تحسین ملت ایران گردید.

بدون تردید ایثار و شهامت عزیزان آتش نشان در این حادثه تأسف‌بار در اذهان تاریخ و ملت شریف ایران جاودان خواهد شد  و یقینا این عزیزان مصداق این گفته پیامبر رحمت و مهربانی (ص) هستند که فرمودند: کسی که دسته ‏ای از مسلمانان را از خطر سیل یا آتش سوزی نجات دهد ، بهشت بر او واجب می ‏شود.

اینجانب ضمن ابراز مراتب تعزیت ،تسلیت و همدردی خود، برای خانواده های قربانیان صبر جمیل و برای مصدومان و آسیب دیدگان حادثه ، شفای کامل و عاجل از خدا مسئلت می نمایم.