1395/11/28 پنجشنبه اولین یادواره شهرستانی شهدای دانشجو در دانشکده علوم پزشکی خمین برگزار شد اولین یادواره شهدای دانشجو در فضایی علمی و معنوی و در راستای ترویج فرهنگ مقدس ایثار و شهادت در آخرین چهارشنبه بهمن ماه توسط دانشکده علوم پزشکی خمین برگزار گردید.

آئین گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانشجو باحضور سرپرست دانشکده و اعضای هیئت رئیسه، امام جمعه،فرماندار،اعضای شورای اسلامی شهر، روسای تعدادی از ادارات و جمعی از اساتید و دانشجویان دانشگاه های شهرستان خمین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین؛ سرپرست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی خمین در این یادواره گفت: شهدا دارای ویژگی های برجسته اخلاقی و رفتاری بودند که بایدآن ها را برای نسل جوان الگوسازی کرد.

دکتر جواد جواهری ادامه داد: تبعیت از ولایت فقیه، شجاعت، تواضع، نماز اول وقت، دوری از گناه از ویژگی ها همه شهدا بود که باید با توجه به شرایط امروز به شاخصه های شخصیتی توجه ویژه شود.

وی با بیان منزلت و جایگاه ویژه‌ شهدا تاکید کرد: بسیاری از خصوصیات شخصیتی شهدا برای جامعه ناشناخته مانده و باید این خصوصیات به جامعه ارائه و معرفی شود چرا که شهدا با فداکاری خون خود را برای بقای نظام اسلامی نثار کردند.

همچنین حجت الاسلام رضا تاج آبادی روز چهارشنبه در یادواره شهدای دانشجوی خمین گفت: زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای والامقام و تلاش برای تداوم این راه ارزشی کمتر از شهادت نیست و برگزاری یادواره شهدا افتخاری بزرگ برای همه مردم است و جوانان ما باید در شناخت شهدا بیشتر تلاش کنند و زندگی آنان را سرلوحه خود قرار دهند.

نماینده نهاد رهبری در دانشگاه های فنی استان مرکزی افزود: سیره عملی و نظری شهدا الگویی کامل، صادق و قابل درک برای جوانان است که باید با برگزاری برنامه‌های فرهنگی متنوع این الگوی ارزشمند معرفی شود.

حجت الاسلام تاج آبادی تاکید کرد: شهدا ، مومنان فروتن و عاشقان واقعی نسبت به همسر و فرزند و از همه بیشتر نسبت به پروردگار و کشور بودند لذا ویژگی های شهدا در زندگی و در جبهه حق علیه باطل باید با تبلیغات و اطلاع رسانی درست در جامعه تبیین شود.

وی اضهار کرد: مسلمانان در تعامل با یکدیگر فروتن اما در مقابل استکبار و کفار طبق فرمایش قرآن اَشِدّآءُ عَلَى الکُفّارِ هستند جنگ هنوز تمام نشده و با توجه به میزان بالای طلاق و آسیب‌های اجتماعی، امروز جبهه جنگ تبدیل به جبهه فرهنگی شده است.

گفتنی است خاطره گویی جانباز علی اکبر ابراهیمی، مداحی و اهداء کمک هزینه سفر مشهد مقدس به 9 نفر از دانشجویان برگزیده مسابقه فرهنگی به نیابت از 9 شهید دانشجوی شهرستان از دیگر برنامه ‌های این یادواره بود.