1395/11/28 پنجشنبه تقدیر سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین از برگزار کنندگان یادواره شهدای دانشجو به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین؛ دکتر جواهری در پیامی از زحمات اعضای ستاد یادواره شهدای دانشکده در برگزاری یادواره شهدای دانشجوی شهرستان تقدیر نمود. در این پیام آمده است:

🌷بسم رب الشهدا والصدیقین...🌷

امروز زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.
مقام معظم رهبری (مدظله)

با صلوات بر پیامبر رحمت (ص) و آل طاهرینش و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام ایران اسلامی اینک که با توکل به ذات مقدس حضرت دوست و استعانت از ارواح مطهر آلاله های سرخ توفیق یار گردید تا اولین یادواره شهدای دانشجوی شهرستان خمین با حضور خانواده معظم شهدا در فضایی علمی و معنوی و با حضور اساتید و دانشجویان در سنگر تعلیم و تربیت و در ترویج فرهنگ مقدس ایثار و شهادت برگزار گردد خداوند منان را شاکر و خدمات ارزنده و تلاش بی شائبه همکاران ارجمند و دانشجویان عزیز بسیجی را ارج نهاده ضمن تقدیر و تشکر از زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای افتخار آفرین دانشجو و آرزوی توفیق روزافزون، اجر و ثواب خادمین به شهدا را از درگاه ایزد متعال خواستاریم.

دکتر جواد جواهری
سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین