1395/12/29 يكشنبه پیام تبریک سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در آستانه بهار طبیعت و سال نو

یامُقَلّب القُلوب وَ الاَبصار
                یامُدَبّر الیل وَ النَهار
                      یا مُحَول الحَول وَ الاَحوال
              حَوِّل حالَنا اِلی اَحسَن الحال

برگی از عمر ورق می‌خورد و برگ جدیدی مقابل ماست. برگ ورق خورده روش نگرش به برگ پیش رو را به ما یاد داده و چگونگی پیمودن ادامه‌ی راه را. همه‌ی عمر برای رویت و معرفت الهی است که به زعم اینجانب موسم بهار حد اعلای این رویت و معرفت به سوی الی ا... است.
عید سعید نوروز این آیین ماندگار ایران اسلامی و میعادگاه بازآفرینی دوستی ها، شادی ها و آراستن تن و جان به لباس فاخر مهربانی عشق، دلدادگی به بارگاه ایزد یکتا که بخشی از فرهنگ سرزمین ایران زمین است و ابزاری شایسته برای کسب جایگاه فرهنگ و نمادهای بومی ماست تا بدینسان بتوانیم عمق باورهای اسلامی و ایرانی را به جهانیان اعلام کنیم.
سال 1395 را می توان سال تحول حوزه سلامت شهرستان خمین قلمداد کرد چرا که مصادف بود با تاسیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان، و این مهم صورت نگرفت مگر با همدلی و پیگیری دلسوزان و مسئولین و در ادامه تلاش و زحمات قابل تقدیر معاونین، مدیران و سایر همکاران که باعث ثبات نسبی وضعیت موجود گردید.
اینجانب تقارن میمون ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با بهار طبیعت و آغاز سال 1396 را به فال نیک گرفته و با آرزوی تعجیل در فرج مهدی موعود (عج) و با آرزوی مزید عزّت و دوام صحت برای مقام عظمای ولایت، در نخستین بهار دانشکده تازه تاسیس علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهرستان خمین امیدوارم سال جدید سالی سرشار از پیشرفت و حرکت رو به جلو برای ما بوده و بتوانیم در همه زمینه‌ها بخصوص در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، اخلاق و معنویت و بطور ویژه در ارتقای سلامت مردم شریف شهرستان خمین جدی‌تر از قبل و جهادگونه گام برداریم.

دکتر جواد جواهری
سرپرست دانشکده علوم پزشکی