1396/1/6 يكشنبه بازدیدهای بهداشتی در خمین از مرز هزار مورد فراتر رفت سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین از بسیج امکانات و نیروی انسانی جهت پوشش ارائه خدمات سلامت نوروزی به شهروندان و مسافرین نوروزی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی خمین دکتر جواهری گفت : با برنامه ریزی های صورت گرفته در ستاد سلامت نوروزی در دو بخش بهداشت و درمان و هماهنگی با سایر بخش های مرتبط آمادگی لازم جهت ارائه خدمات مطلوب به مراجعین و شهروندان وجود دارد.
رئیس ستاد سلامت نوروزی خمین اظهار داشت : از ابتدای شروع طرح نوروزی در حوزه بهداشت تا کنون هزار و 34 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و بین راهی توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی صورت گرفته که منجر به تعطیلی 6 واحد صنفی متخلف، معرفی 13 واحد صنفی متخلف به مراجع قضایی و جمع آوری و معدوم نمودن بیش از 2 تن مواد غذایی غیربهداشتی و تاریخ گذشته شده است. همچنین 762 مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی از دیگر اقدامات صورت گرفته می باشد.
وی افزود : در حوزه درمان نیز سه هزار و 928 نفر به اورژانس بیمارستان مراجعه و خدمات درمانی مورد نیاز را دریافت نموده اند.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی خمین در ادامه گفت : کل ماموریت های اورژانس پیش بیمارستانی در دو پایگاه جاده ای و یک پایگاه شهری از ابتدای طرح تا کنون 77 مورد شامل 36 مورد حوادث ترافیکی و 41 مورد حوادث غیر ترافیکی بوده است که در مجموع به 89 نفر امداد رسانی شده است.
دکتر جواهری در خاتمه بیان داشت : از دیگر برنامه های ستاد سلامت نوروزی فعال بودن کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) با حضور متخصصین داخلی، جراحی، اطفال و زنان و زایمان در ایام تعطیلات می باشد.